juli 23, 2019

Webmaster

Webmaster: André Roslund
Webb: https://www.thaitjej.se
Kontakt: www.andre-roslund.se
Tele: 0729-148 045

kille med glasögon
http://www.andre-roslund.se

Lev i dag – imorgon kan du vara stendöd!

webmastern’s uppgift är att ha ansvaret för sajtens information på Internet. Att tekniken fungerar och att informationen är aktuell. Samt ha en viss känsla för det estetiska, dvs stil och design samt färg och form. https://andre-roslund.se/kontak/ Min specialitet är Search Engine Optimization, ofta kallad SEO.

Video på webben.

Youtube är den största samlingssidan med videos på nätet och ägs numera av Google själva. Det är väldigt logiskt att Google uppskattar sina egna produkter så därför bör du använda dessa.

Spela in en film om er verksamhet och ladda upp den på Youtube eller använd en befintlig film från er leverantör eller det varumärke som ni säljer. Dela filmen genom att bädda in den på er webbplats. Detta är väldigt effektivt, dessutom aktiverar ni besökaren och ger denne en positiv upplevelse av webbplatsen.

Var kritiska när det gäller er webbplats. Säkerhetsställ att den erbjuder era besökare inspiration och en positiv upplevelse.
Det är alltid svårt att se sig själv i spegeln på ett opartiskt sätt, ställ därför frågor till opartiska personer och/eller företag.
Acceptera webbplatsens brister, även om ni själva skapat den. Ta alltid till er kritik och använd den till något positivt. Lyssna på din webmaster!